top of page

OLD NEWS

Oktoberfest i Hamburgskuret 9. oktober

Lørdag 9. oktober inviterer vi til oktoberfest i Hamburgskuret!

Det blir underholdning, langbord og et godt utvalg i servering. Kom som du er, eller kom som du ville gjort i Munchen - velkommen er du uansett!

Earlybird-billetter ligger ute på ticketco NÅ!

It´s a wrap!

Skien live 2021 er ferdig for i år, og vi takker så ekstremt mye for besøket - både gjester, artister og til vårt fantastiske crew!

Nå er det bare å glede seg til 10 års jubileum neste år! <3

Billettkjøp Skien live 2021? Se her!

Kjøp billett sammen med de du ønsker å sitte med!

På grunn av de nåværende covid-restriksjonene er det viktig at billettkjøp gjøres sammen med de du ønsker å bli plassert sammen med. Vi vet fortsatt ingenting om hvilke krav vi er pålagt å følge i slutten av august, og vil derfor inntil videre forholde oss til at dere må sitte i kohorter. Eneste mulighet for oss å vite hvem som hører sammen er at billettene er gjort i samme kjøp - og dette kan ikke endres i ettertid. Kjøp derfor sammen med en gang! <3

Billetter er lagt ut for to, tre og fire personer som kan sitte sammen. (Er dere fem, kjøp 3+2, sant!?)

IMG_0559.JPG
Skjermbilde 2021-08-05 kl. 11.38.26.png
IMG_0554.PNG

Adrian Sellevoll, Mamo & Roc Reodor til helaften i skuret 27. august

DØRENE ÅPNER 19.00

 

Adrian Sellevoll er realityprofilen som har bemerket seg på og utenfor tv-skjermen! Han lager også "tilfeldigvis" skikkelig catchy musikk. Låta han slapp i april 2021 "Jeg hater deg" har tronet på topp 10 og topp 20 siden slippdagen, og har nå nesten 2,5 millioner streams! Vi blir ikke overrasket om den holder seg der oppe i mange uker til - kanskje helt frem til 27. august? Han aller siste låtslipp er "Bacardi fra en kopp"

Mamo er en ung og lovende rapper fra Skien som sammen med artisten Elo videodebuterte på YLTV med låta "General" som i dag har over 60.000 avspillinger. Etter flere singelslipp i 2020 ga Mamo ut sin debut-EP “Episode 1” tidligere i år.

DJ Roc Reodor 
(Martin Reidarsen Tveit) er en av drivkreftene bak tidligere Folque cafe, nye Beats i parken og primus motor i Duestien Radio. Roc Reodor er en old school DJ i en new school verden.

NSB_0424.jpg

Skien live //Skien brygge 27.-28.08

ENDRINGER:

Grunnet vedvarende, lokale, covid-restriksjoner ser vi oss nødt til å endre årets festival for å ha mulighet til å gjennomføre. Derfor blir det enkeltstående konserter: samme program, samme  artister, sted og dato. Dette betyr at dere kan kjøpe billett til flere konserter, separat, til samme pris. 

En rent praktisk konsekvens er at dere må forlate konsertområdet i pausene, og vi vil da skape festivalstemning også på utsiden (i organiserte og smittevernsvennlige former, selvfølgelig)

IMG_1405.JPG

Black Debbath & Sløtface
i samme billett!! Lørdag 28. august

DØRENE ÅPNER 18.30

 

Black Debbath

Norsk barsk metall aka Black Debbath 28. august!!

Gutta skulle gjestet oss i 2020 og nå kan du oppleve dem lørdag 28. august i Hamburgskuret. Smittevern- og refusjonsgaranti ivaretatt. (få)Billetter slippes snart!

Black Debbath har levert blytung, norskspråklig politisk rock med humor i drøye femten år. Fra gjennombruddet “Tung, tung politisk rock med Problemer innad i Høyre” i 1999 til “NORSK BARSK METALL” som kom ut 26. oktober 2018 med fengende skråblikk på samfunnet akkompagnert av blytunge rytmer og feite søttitallsinspirerte bluesriff.

Credit_Jonathan_Vivaas_Kise- JVK-9.jpg

Sløtface

Bandet ble født i Stavanger i 2012 og består av vokalist Haley Shea, gitarist Tor-Arne Vikingstad, bassist Lasse Lokøy og trommeslager Nils Jørgen Nilsen. Debutalbumet «Try Not To Freak Out» ble omfavnet av fans og musikkpresse i inn- og utland. Sløtface fikk også Spellemann for albumet og har siden reist verden rundt på turné. Mellom slagene har de spilt inn sitt oppfølgeralbum «Sorry for the Late Reply». Det nye albumet beskrives av bandet selv som mer modig, rå og minimalistisk enn det forrige. Vokalist Haley Shea har latt følelser som sinne, forvirring og sårbarhet styre låtskrivingen i prosessen. Sløtface er en totalpakke. De har i årevis har jobbet beinhardt for å gi publikum upolert punkpop, med en god dose sosial rettferdighet, miljø og feminisme.

SKAMBANKT.jpg

Skambankt 28. august

Med det nye albumet «Jærtegn», som slippes i januar, er Skambankt klare til hva enn som måtte komme i 2021. 2020 tok en overraskende vending for oss alle. Planen for Skambankt sin del var å spille inn et kick ass rockealbum, skru opp volumet og energinivået mange hakk etter det akustiske albumet bandet utga i 2019. Så kom pandemien.

Utsiktene til å spille klassiske rockekonserter med det aller første er ikke optimale. Derfor ble rockedemoene lagt på vent og «Jærtegn» ble til. Bandet har utfordret seg selv til å fortsette i sporet til «1994», men med utvidede rammer. Det har resultert i er stort, vakkert, tøft og et mer nedpå album enn det folk vanligvis forbinder med Skambankt. 

Lørdag 28. august på Skien brygge!

ARIF-PRESSEBILDE 1.jpeg

AVLYST - Arif/ Skien live 27. august

Arif må dessverre kansellere konserten i Skien, på grunn av et privat anliggende. Arif er kjempelei seg for dette, men håper han kan komme tilbake til Skien ved en senere anledning.

Men fortvil ikke! Vi gjør endringer for hele kvelden og kan tilby deg å bli med på en konsertopplevelse med DJ Roc Reodor, Mamo og Adrian Sellevoll! Vi tilbyr deg å bytte Arif-billetten til denne helaftenen, og få 2 valgfrie enheter i baren og en snacks.

Ønsker du refusjon får du selvfølgelige dette. Det kan ta opptil 30 dager.

 

VIKTIG: Send e-post til billett@skienlive.no om hva du velger.

bottom of page