top of page

HVA DRIVER VI MED?

Festivalen Skien live ble etablert i 2013 (Klosterøya live) etter ønske om å etablere en festival der vi kunne løfte frem musikere fra Skien, Grenland, Telemark, toppet med nasjonale artister. Lokalisert i sentrum, lett tilgjengelig for publikum og for samarbeidspartnere. Fra 2018 har vi også drevet Hotellet , der vi arrangerer bakgårdskonserter, loppemarked, jazzkonserter og andre pop-opp eventer. I 2021 kjøpte vi en kaffe- tuctuc: En kopp til. 

NSB_0424.jpg
DSC_1774.JPG
hotellet.jpg
Skien live

​Festivalen har vanligvis holdt til i Hamburgskuret på Skien brygge med kapasitet på ca. 1000 gjester per dag. I 2020 ble alt snudd på hodet, og vi måtte finne  alternative løsninger. 

I 2022 arrangerte vi utendørs konserter på Rådhusplassen i Skien sentrum, men i 2023 var vi tilbake i skuret på Skien brygge

Helårsarrangør

Bakgårdskonserter, utleie av lokaler, utstyr, arrangementskoordinator eller prosjektleder?

Ta kontakt om dere ønsker hjelp med et arrangement eller konsept.

Vi kan hjelpe.

Hotellet

Et lite kontorfellesskap i skien sentrum med kontorplasser, møterom og en resepsjon tilpasset for de som ønsker å teste ut pop-opp butikk eller showroom for varer, kunst, design eller bakevarer!

Både leie av kontorplass og resepsjon kan gjøres med fast intervall eller bare som et engangs-event. Vi har også en nydelig bakgård som kan leies, og innimellom vil vi arrangere konserter der!

Ser du noe du vil vite mer om? post@skienlive.no
bottom of page