top of page

HVA DRIVER VI MED?

Festivalen Skien live ble etablert i 2013 (Klosterøya live) etter ønske om å etablere en festival der vi kunne løfte frem musikere fra Skien, Grenland, Telemark, toppet med nasjonale artister. Lokalisert i sentrum, lett tilgjengelig for publikum og for samarbeidspartnere. Fra 2018 har vi også drevet Hotellet , der vi arrangerer bakgårdskonserter, loppemarked, jazzkonserter og andre pop-opp eventer. I 2021 kjøpte vi en kaffe- tuctuc: En kopp til. 

NSB_0424.jpg
DSC_1774.JPG
hotellet.jpg
Skien live

​Festivalen har vanligvis holdt til i Hamburgskuret på Skien brygge med kapasitet på ca. 1000 gjester per dag. I 2020 ble alt snudd på hodet, og vi måtte finne  alternative løsninger. 

I 2022 arrangerer vi utendørs konserter på Rådhusplassen i Skien sentrum.

Helårsarrangør

Bakgårdskonserter, utleie av lokaler, utstyr, arrangementskoordinator eller prosjektleder?

Ta kontakt om dere ønsker hjelp med et arrangement eller konsept.

Vi kan hjelpe.

Hotellet

Et lite kontorfellesskap i skien setrum med kontorplasser, møterom og en resepsjon tilpasset for de som ønsker å teste ut pop-opp butikk eller showroom for varer, kunst, design eller bakevarer!

Både leie av kontorplass og resepsjon kan gjøres med fast intervall eller bare som et engangs-event. Vi har også en nydelig bakgård som kan leies, og innimellom vil vi arrangere konserter der!

Ser du noe du vil vite mer om? post@skienlive.no
bottom of page