Skien live

2021

Billettkjøp? Se her!

Kjøp billett sammen med de du ønsker å sitte med!

På grunn av de nåværende covid-restriksjonene er det viktig at billettkjøp gjøres sammen med de du ønsker å bli plassert sammen med. Vi vet fortsatt ingenting om hvilke krav vi er pålagt å følge i juli, og vil derfor inntil videre forholde oss til at dere må sitte i kohorter. Eneste mulighet for oss å vite hvem som hører sammen er at billettene er gjort i samme kjøp - og dette kan ikke endres i ettertid. Kjøp derfor sammen med en gang! <3

NYHETER

Kari Bremnes til folkrocken 16.07 ! 

Nordvendt, europeisk, åpent, stort, personlig og melankolsk – er ord som kan knyttes til Karis musikk.Den enorme spennvidden i konsertene hennes er en signatur for Kari Bremnes band. Fra det lyseste til det ganske mørke og rå.
Og hele tiden med en nærhet til folk og livsskjebner. Kari har skrevet sanger i 20 år og gitt ut 15 soloalbum.
Hun har i dag et større publikum enn noen gang, med et stort konsertpublikum i flere land og et platepublikum over hele verden.

16.  juli kommer hun til Skien Folkrock festival!

Valkyrien Allstars til folkrocken 17.07 ! 

Valkyrien Allstars er her til stadighet – Takk og pris!

 

Valkyrien Allstars er kjent som et av landets beste liveband, og har siden sin første utgivelse i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk. 

Bandet har dratt i nye retninger for hver utgivelse det har sluppet, og har endt opp med et særegent uttrykk de ikke deler med noen.

17.  juli kommer de til Skien brygge og Skien Folkrock festival

Sløtface til Skien live 28. august! 

Bandet ble født i Stavanger i 2012 og består av vokalist Haley Shea, gitarist Tor-Arne Vikingstad, bassist Lasse Lokøy og trommeslager Nils Jørgen Nilsen. Debutalbumet «Try Not To Freak Out» ble omfavnet av fans og musikkpresse i inn- og utland. Sløtface fikk også Spellemann for albumet og har siden reist verden rundt på turné. Mellom slagene har de spilt inn sitt oppfølgeralbum «Sorry for the Late Reply». Det nye albumet beskrives av bandet selv som mer modig, rå og minimalistisk enn det forrige. Vokalist Haley Shea har latt følelser som sinne, forvirring og sårbarhet styre låtskrivingen i prosessen. Sløtface er en totalpakke. De har i årevis har jobbet beinhardt for å gi publikum upolert punkpop, med en god dose sosial rettferdighet, miljø og feminisme.

 

Lørdag 28. august opplever du dem på utescenen vår på Skien brygge!

Vassendgutane til Skien Folkrock 15. juli 

Vassendgutane skal i 2021 feire sitt 25 års jubileum, og vi driv i desse dagar planlegginga rundt dette. 15. juli får vi besøk av dem på Skien brygge!

Ryktene sier også at både Sindre og Arthur er i full aktivitet i Audioform sitt studio med innspelingar av ny musikk. 2 nye songar vil bli å høyre til Sommaren!

Vassendgutane ser fram mot å kunne entra scena , og møte den ekte gleda frå publikum i fullsette hallar og festivalar, høyre allsongen runga over bygd og by - dette blir skikkelig gøy!

Både dagspass og festivalpass er i salg nå! 

Staut til Skien Folkrock 17. juli

Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger.
 
Staut har både gullplater og førsteplass på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche. Det har vært store og profilerte TV-opptredener, en solid rekke radiolistinger, og ikke minst: kvalitet hele veien.

Bandets nye fullengder «Makalaus» som ble sluppet i 2019 fikk en sterk femmer i Dagbladet, og er et album som følger opp "Ja" fra 2017, og hvor Aftenposten og Dagbladet var tilsvarende samstemte da de kastet terningene til femmere og de begge kalte albumet for «Feiende flott folkrock». 
 

DDE til Skien Folkrock 17. juli

De fleste har et forhold til sangene “Det umulige e mulig”, “Vinsjan på kaia”, “Det går likar no”, “E6”, “Det fine vi hadd sammen”, “Rompa mi” eller “Ka e det du vil”. Allemannseie, og det er bare de aller mest kjente av dem! Bandets velfylte låtkatalog er signert Frode Viken, og den har akkompagnert flere generasjoners oppvekst og liv. Glade eller alvorlige stunder, dette er sanger de fleste kan kjenne seg igjen i. Til og med tvileren synger med når anledningen er rett, og allsangen runger fra første til siste tone. Og få norske band har greid å legge nye ord til det norske språket. Roper man et formanende «her bli det liv» ut i en hvilken som helst forsamling, vil som oftest et umiddelbart og rungende «RAI RAI» komme i retur. RAI RAI har blitt en måleenhet på trivsel og glede.

SKAMBANKT.jpg

Skambankt til Skien live 28. august

Med det nye albumet «Jærtegn», som slippes i januar, er Skambankt klare til hva enn som måtte komme i 2021. 2020 tok en overraskende vending for oss alle. Planen for Skambankt sin del var å spille inn et kick ass rockealbum, skru opp volumet og energinivået mange hakk etter det akustiske albumet bandet utga i 2019. Så kom pandemien.

Utsiktene til å spille klassiske rockekonserter med det aller første er ikke optimale. Derfor ble rockedemoene lagt på vent og «Jærtegn» ble til. Bandet har utfordret seg selv til å fortsette i sporet til «1994», men med utvidede rammer. Det har resultert i er stort, vakkert, tøft og et mer nedpå album enn det folk vanligvis forbinder med Skambankt. 

NSB_0424.jpg

Skien live //Skien brygge 27.-28.08

27. og 28. august er det igjen klart for folkefest i Hamburgskuret. Snart kommer det slipp på både artister og billetter.

Big Bang, Skambankt, Sløtface er noen av navnene som allerede er sluppet!